Zverev: Evo da podsetim ljude, Novak je najveći svih vremena

Nacionalni sport - Nedelja 21.11.2021 - 13:13

Nemački teniser Aleksandar Zverev plasirao se u finale Završnog mastersa i prokomentarisao svoj meč sa Novakom Đokovićem.

FOTO: Profimedia FOTO: Profimedia

Nemac je u tri seta, sa 7:6, 4:6 i 6:3 savladao najboljeg igrača planete i otišao na megdan Danilu Medvedevu.

„Bio je to fantastičan meč. Igrali smo pet puta ove godine i svaki put je bila velika bitka. Ne postoji čovek na svetu koji bi trebalo da bude tako poštovan kao Novak Đoković. Ponekad razumem, mi svi imamo emocije i ono što je on uradio, najveći je igrač svih vremena i mislim da mnogi ljudi to zaboravljaju i mislim do to treba da zapamte jednom zauvek“, rekao je Zverev posle meča.

On je na Olimpijskim igrama u Tokiju pobedio Novaka, Đoković mu se revanširao na US Openu u polufinalu, ali je sada opet došao red na Sašu da trijumfuje.

„Svaki put kad igramo, to traje satima. Mislim da nisam proveo više vremena ni sa kim na terenu, nego sa Đokovićem ove godine. Srećan sam zbog pobede, što sam u finalu i što ću se potruditi da u nedelju maksimalno uvećam svoje šanse“, dodao je Zverev.

Sa nedeljnim rivalom je već igrao ove nedelje i izgubio je od Medvedeva u taj-brejku trećeg seta.

„Radujem se što imam još jednu šansu i što smo u finalu, on je jedan od najboljih igrača na svetu u ovom trenutku, pa će biti težak meč bez obzira na sve“, istakao je Zverev.

OK Radio, agencije

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: