Zvezda bez Kataija otputovala na Kipar

Nacionalni sport - Ponedeljak 11.01.2021 - 13:39

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su na Kipar gde će sprovesti pripreme za prolećni deo šampionata u Linglong Superligi Srbije. Crveno-beli su dan nakon prozivke otišli na Kipar bez povređenog Aleksandra Kataija, koji će se još neko vreme oporavljati u Beogradu.

Zvezda otputovala na Kipar u ponedeljak ujutru FOTO: FK Crvena zvezda Zvezda otputovala na Kipar u ponedeljak ujutru FOTO: FK Crvena zvezda
Trener Dejan Stanković tako je poveo 30 fudbalera koji su se u nedelju pojavili na prozivci na stadionu "Rajko Mitić".
 
Srpski šampion će na Kipru provesti nedelju dana, gde će akcenat biti na fizičkoj spremi i kondiciji.
 
Crveno-beli će se u prvoj zimskoj bazi zadržati do 18. januara kada se u ranim jutarnjim časovima vraćaju za Beograd.
 
Druga faza priprema biće odrađena u Beleku – tim kreće put Turske kreće 20. januara i tamo će se zadržati do 1. februara. U procesu brušenja forme za mečeve u Ligi Evrope i završnici domaćih takmičenja crveno-beli će imati četiri provere – protiv Šljonska (22. januar), Ufe (25. januar), Maribora (28. januar) i Šahtjora (31. januar).
 
Po povratku iz Turske, fudbaleri Crvene zvezde će trenirati u Beogradu, a potom ih očekuje meč sa Novim Pazarom u okviru 20. kola Superlige (nedelja 6. februar), čime će startovati prolećni deo sezone.
 
RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: