Zvezda i Mega opravdali uloge favorita, hoće li i FMP i Partizan?

Nacionalni sport - Petak 14.02.2020 - 14:11

Kup Radivoja Koraća otvoren je u četvrtak utakmicama između Crvene zvezde i Radničkog, odnosno Mega Bemaksa i Slobode iz Užica.

Kup Radivoja Koraća otvoren je u četvrtak FOTO: Profimedia Kup Radivoja Koraća otvoren je u četvrtak FOTO: Profimedia
Timovi iz ABA lige opravdali su uloge favorita i sada je isti pritisak na Partizanu i FMP-u koji svoje mečeve igraju u petak.
 
Prvi će na teren izaći košarkaši iz Železnika koji u četvrtfinalu Kupa igraju protiv Dinamika (17h).
 
FMP je veliki favorit, međutim ne smeju potceniti Dorćolce ako žele da se plasiraju među četiri najbolje ekipe u Nišu.
 
Poslednji četvrtfinalni meč odigraće Partizan i Borac. Meč koji privlači najviše pažnje s obzirom da igraju prvoplasirana ekipa ABA lige i ABA 2 lige.
 
Čačani igraju sjajnu košarku, u drugoj ABA ligi imaju samo dva poraza u 19 utakmica, dok u KLS-u posle dvadeset mečeva imaju skor 17/3.
 
I pored sjajnih rezultata, Borac je autsajder protiv branioca trofeja, i to veliki. Partizanu ide sjajno na svim frontovima i sve osim njihove pobede bilo bi ravno senzaciji.
 
"Prošle godine je Kup bio početak jednog novog života. Sad je situacija drugačija. Sutra igramo protiv instuticije, to je grad košarke, Kića, Obradović, Radmilo... Borac bi mogao da igra ABA ligu bez ikakvih problema. Biće izuzetno teško, veliko poštovanje. Igramo jednu utakmicu, pa ćemo videti", rekao je trener Partizana Andrea Trinkijeri pred meč.
 
Utakmica između Partizana i Borca igra se od 19.30.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: