Zvezda osakaćena povredama otputovala za Belgiju

Nacionalni sport - Sreda 25.11.2020 - 11:38

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 18 časova i 55 minuta igraju protiv Genta u Belgiji u meču četvrtog kola Lige Evrope na "Gelamko areni".

FOTO: Printscreen/Fejsbuk/Fk Crvena zvezda FOTO: Printscreen/Fejsbuk/Fk Crvena zvezda
Crveno-bela ekspedicija uputila se u sredu u jutarnjim časovima ka Belgiji, letom iz Beograda, a trener Dejan Stanković zbog povreda i koronavirusa nije mogao da računa na veliki broj standardnih fudbalera.
 
Na spisku putnika za Belgiju našla su se 22 fudbalera: Milan Borjan, Zoran Popović, Milan Gajić, Radovan Pankov, Nemanja Milunović, Miloš Degenek, Strahinja Eraković, Njegoš Petrović, Mirko Ivanić, Veljko Nikolić, Veljko Simić, Andrija Radulović, Srđan Spiridonović, Željko Gavrić, El Fardu Ben, Aleksa Vukanović, Milan Pavkov, Ričmond Boaći, Nikola Krstović, Dijego Falčineli, Marko Lazetić i Mateja Bačanin.
 
Na spisku se nisu našli povređeni Katai, Kanga, Gavrić i Gobeljić, suspendovani Sanogo, Rodić koji je pozitivan na koronavirus.
 
Crveno-beli fudbaleri će na “Gelamko areni” odgraditi večernji trening, dok ih u četvrtak očekuje utakmica sa Gentom.
Nova TV, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: