Zvezda ostaje bez sportskog direktora

Nacionalni sport - Ponedeljak 23.12.2013 - 12:49

Kako prenosi "Sportski žurnal", Upravni odbor Crvene zvezde trebalo bi u ponedeljak da smeni Zorana Stojadinovića sa mesta spotskog direktora kluba.

Zvezda na terenu Zvezda na terenu

Odbroj za hitna pitanja crveno-belih (Dragan Džajić, Nebojša Čović, Slaviša Kokeza, Ivica Tončev, Branko Radujko) sastaće se u popodnevnim časovima.

Stojadinović je pod velikim pritiskom poslednjih dana, protiv njega su se posebno okrenuli najiskusniji prvotimci tima sa Marakane, pa se očekuje da uskoro napusti klub.

Stojadinović je doveo nekoliko igrača u klub otkako je postao sportski direktor, a svakako je najvažniji napadač Abiola Dauda koji je već mesecima navodno pred transferom u Tursku.

Prethodnih dana se uveliko spekulisalo ko bi mogao da ga nasledi, a među imenima su bivši sportski direktor crveno-belih Goran Bunjevčević, koji nije zainteresovan za povratak, kao i direktor Napretka Vladimir Matijašević.

Žurnal, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: