Zvezda ostala bez jednog trofeja

Nacionalni sport - Petak 16.03.2018 - 07:52

Nakon eliminacije iz Kupa Srbije „crveno-beli” neće osvojiti „duplu krunu” što je bio cilj na početku sezone

Nema ništa od duple krune Nema ništa od duple krune

Fudbaleri Crvene zvezde ni ove sezone neće osvojiti „duplu krunu” što im je poslednji put pošlo za rukom još 2007. godine.

Iako im je cilj bio da osvoje oba domaća trofeja „crveno-beli” su završili takmičenje u četvrtfinalu Kupa Srbije porazom od Mačve nakon izvođenja jedanaesteraca (5:4).

Umesto da trijumfom protiv Šapčana izađu iz krize, kao što su najavljivali pre susreta, izabranici Vladana Milojevića su prikazali još jednu bledu partiju.

Zvezda u drugom delu sezone ne liči na onaj tim koji je jesenas sa lakoćom pobeđivao rivale u domaćim nadmetanjima, čak i kada je igrala sa rezervistima, a to se posebno videlo na poslednjih pet susreta.

Protiv Spartaka, Voždovca i Vojvodine ostvarene su pobede na „suvi” kvalitet, a loša igra se odrazila na rezultate na poslednja dva duela kada je najpre Napredak osvojio bod na najvećem srpskom stadionu, a zatim i eliminacijom iz Kupa od Mačve.

Politika, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: