Zvezda ponovo organizator kvalifikacionog turnira Evrolige za juniore

Nacionalni sport - Sreda 17.11.2021 - 12:50

Košarkaški klub Crvena zvezda ponovo je dobio organizaciju kvalifikacionog turnira Evrolige za juniore ANGT.

FOTO: KK Crvena zvezda FOTO: KK Crvena zvezda
Kako je danas saopšteno iz beogradskog kluba, turnir će se održati od 25. do 27. februara naredne godine u Beogradu, a kao i do sada, nosiće ime preminulog navijača Zvezde Marka Ivkovića.
 
„Dobijanjem organizacije ovog turnira, 11. put, Evroliga je još jednom iskazala ogromno poverenje koje ima u KK Crvena zvezda i produbila saradnju koja traje više od jedne decenije“, navodi se u saopštenju.
 
Ekipe će kao i svake sezone biti podeljene u Grupu A i Grupu B, a po dve najbolje obezbediće mesto u polufinalu. Osvajač turnira plasiraće se na završni turnir, „fajnal-ejt“, koji se igra u vreme održavanja „fajnal-fora“ za četiri najbolje ekipe u Evroligi.
 
Evroliga organizuje četiri kvalifikaciona turnira, a osim u Beogradu, juniori će igrati u Minhenu od 21. do 23. januara, Patri od 25. do 27. marta i u Varezeu od 1. do 3. aprila.
Danas, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: