Zvezda preko Radnika do finala Kupa Srbije

Nacionalni sport - Četvrtak 22.04.2021 - 11:20

udbaleri Crvene zvezde plasirali su se u finale Kupa Srbije, pošto su danas na svom terenu pobedili ekipu Radnika iz Surdulice sa 2:1.

Stanković: Naš cilj je bio finale i uspeli smo u tome FOTO: YouTube screenshot Stanković: Naš cilj je bio finale i uspeli smo u tome FOTO: YouTube screenshot
Golove za Zvezdu su postigli Nemanja Milunović u drugom i Dijego Falćineli u 34. minutu, dok je strelac jedinog pogotka za Radnik bio Milan Makarić u 51. minutu.
 
Crveno-beli će se za trofej u nacionalnom Kupu boriti s pobednikom drugog polufinala u kojem se sastaju Vojvodina i Partizan.
 
Zvezda je povela već u drugom minut golom Milunovića glavom, posle kornera koji je izveo Gelor Kanga, da bi na 2:0 povisio Falćineli u 34. minutu, na asistenciju El Fardu Bena.
 
Radnik je smanjio u 51. minutu preko Marakića koji se lepo snašao u petercu, a gostujući tim je u samom finišu meča imao dve velike prilike da izjednači pošto su Zoran Danoski i Uroš Milovanović pogodili okvir gola.
 
Stanković: Naš cilj je bio finale i uspeli smo u tome
 
Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je večeras, posle pobede nad Radnikom, da je njegova ekipa ispunila cilj i plasirala se finale Kupa Srbije i dodao da će crveno-beli u narednom periodu podizati formu kako bi u meču za trofej bili potpuno spremi.
 
„Brzo smo se zadovoljili posle postignutih golova. Distancirali smo se od planirane igre, a protivnik je svakako došao dobro pripremljen na današnji meč. Njihova igra je pokazala da zaslužuju da budu na poziciji koju zauzimaju na tabeli. Radnik je došao da se nadigrava sa Zvezdom, ali naš cilj je bio finale i uspeli smo u tome“, rekao je Stanković.
 
Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u finale Kupa Srbije, pošto su danas na svom terenu pobedili ekipu Radnika iz Surdulice sa 2:1.
 
Golove za Zvezdu su postigli Nemanja Milunović u drugom i Dijego Falćineli u 34. minutu, dok je strelac jedinog pogotka za Radnik bio Milan Makarić u 51. minutu.
 
Finale će biti odigrano 25. maja, a rival crveno-belima će biti bolji iz meča Vojvodina – Partizan.
 
„Do finala Kupa Srbije ima još nešto više od mesec dana, a mi svakako pripremamo meč po meč. Dosta stvari može da se desi do 25. maja, tako da idemo korak po korak. U narednom periodu moramo da se fokusiramo i da podižemo formu iz utakmice u utakmicu. Kada dođe finale, moramo biti u potpunosti spremni i psihički i fizički“, zaključio je Stanković.
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: