Zvezda - Radnički za kraj trke? Čukarički u Humskoj

Nacionalni sport - Petak 12.04.2019 - 12:21

Rasplet u Superligi Srbije dostiže poslednju fazu i predstojećeg vikenda mogla bi da bude odlučena trka za titulu jer se sastaju Crvena zvezda i Radnički.

Branilac trofeja ima četiri boda više od Nišlija Branilac trofeja ima četiri boda više od Nišlija
Branilac trofeja ima četiri boda više od Nišlija i trijumfom bi stavio jednu ruku na pehar, pošto bi ostalo još samo pet kola posle toga. Ipak, pitaju se i gosti na čelu sa bivšim fudbalerom i trenerom Crvene zvezde Nenadom Lalatovićem i pokušaće da naprave podvig kako bi drugom večitom rivalu zadali udarac, posle Partizana, ali i učinili trku jednom od najzanimljivijih poslednjih godina.
 
Pred praznim tribinama na stadionu u Humskoj, zbog kazne Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije, igraju Partizan i Čukarički u borbi za kotu tri. Upravo su se isti rivali, na istom mestu, sastali kada su crno-beli slavili u meču punom preokreta sa 3:2 na debiju u Humskoj Sava Miloševića, koji je pred ovaj meč odlučio da odvede ekipu u etno selo Stanišić i podigne joj moral.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: