Zvezda rutinski protiv Budućnosti

Nacionalni sport - Nedelja 02.02.2014 - 21:46

Košarkaši Crvene zvezde Telekom zabeležili su ubedljivu pobedu protiv Budućnosti u hali Pionir 74:64(42:33) u 19. kolu regionalne ABA lige.

Starsport Starsport

Ekipa Dejana Radonjića tako se revanširala Podgoričanima za tesan poraz u prvom delu sezone, i sa skorom od 16 pobeda i tri poraza se dodatno učvrstila na prvom meču na tabeli.

Kompletan tim domaće ekipe bio je raspoložen za igru, a ponovo su se najviše istakli DeMarkus Nelson i Raško Katić. Iskusni centar upisao je 16 poena i šest skokova, a Amerikanac 14 i pet asistencija.

Solidan meč odigrao je i Čarls Dženkins, koji je susret završio sa 10 ubačenih poena, isto koliko i Ivan Radenović, dok je Jaka Blažič dodao osam.

S druge strane, jedino su Čedomir Vitkovac, Marko Popović i Ajodeji Akindele bili na visini zadatka.

Nigerijac je meč završio sa 12 ubačenih poena, dok su bivši igrač Crvene zvezde i Popović dodali po deset.

Zvezda se učvrstila na liderskoj poziciji sa 16 trijumfa i tri neuspeha, dok je Budućnost peta sa 12 uspeha i sedam poraza.

U mečevima odigranim u petak, naše ekipe nisu imale previše uspeha, dok četvrti predstavnik Srbije Partizan svoj meč igra u utorak – kada gostuje Ciboni u Zagrebu.

 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: