Ekonomac razbio Vranje

Sport - Subota 01.12.2012 - 09:59

Fudbaleri kluba malog fudbala Vranje, u 2. kolu Prve lige, poraženi su ubedljivo u Kragujevcu, od aktuelnog šampiona Srbije, ekipe Ekonomca, rezultatom 8:1.

Ilustracija Ilustracija

Trener Goran Jović Beli, izjavio je, pre polaska za Kragujevac, da je cilj njegove ekipe da izgubi sa što manjom razlikom.

- Nismo to uspeli da ostvarimo jer smo odigrali slabo, bledo i nemotiviasno. S druge strane imali smo spremnu ekipu, čiji su igrači imali dovoljno utakmica u nogama, posebno reprezentativci koji su učestvovali na Svetskom prvenstvu.

Nije lako savladati golmana Aksentijevića koji je proglašen za petog po kvalitetu na svetu ili igrati protiv Rakića, jednog od najboljih mladih igrača na svetu.

Sama činjenica da godinama igraju Kup šampiona i da su u protekloj sezoni zauzeli 11 mestu u Evropiu govori o njihovoj moći.

Ipak, to ne opravdava našu neborbenost i brzu predaju – kaže Jović.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: