Modrić: Sa Bejlom nezaustavljivi

Sport - Petak 30.11.2012 - 12:09

Bivši igrač Totenhema Luka Modrić rekao je da bi voleo kada bi mu se u Real Madridu pridružio bivši saigrač Garet Bejl.

Modrić Modrić

Hrvatski reprezentativac je otkrio da mu je Bejl rekao da bi voleo da igra svake godine Ligu šampiona, što bi mu u Realu bilo zagaranotvano.

“Pričali smo, znam da bi on voleo da svake godine igra u Ligi šampiona i da ima veliki san o osvajanju tog takmičenja”, rekao je Modrić za ‘San’.

“Real bi za njega bio odličan izbor ukoliko želi da ispuni snove. Ja u Madridu igram sa Ronaldom i način na koji on trči sa loptom i kako se odbrambeni igrači povlače pred njim je identičan kao i kada to čini Garet Bejl. Ukoliko bi obojica igrali za isti tim, taj tim bi bio nezaustavljiv.”

Modrić je dodao i da zna da postoji velika želja uprave Totenhema da zadrži Bejla, ali da će morati da se izbore za Ligu šampiona.

“Naravno da Totenhem želi da zadrži Bejla, njega navijači obožavaju i nije teško videti zbog čega. Međutim, oni moraju da izbore plasma u Ligu šampiona ukoliko žele dag a zadrže. Ako bude odlučio da napusti klub, cela Evropa će želeti da ga dovede.”

B92

Vrati se na kategoriju Sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: