Murinjo Modriću: Nijedan dobar pas

Sport - Sreda 28.11.2012 - 08:46

Luka Modrić bio je zvezda letošnjeg prelaznog roka, posle nekoliko nedelja agonije, prešao je u Real Madrid za 40 miliona evra. Ali, u Madridu mu nije lako.

ilustracija ilustracija

Odigrao je 15 utakmica, uglavnom kao rezerva, postigao tek jedan gol uz dve asistencije. Njegovom igrom u poslednje vreme nije zadovoljan ni trener Žoze Murinjo.

To je postalo svima jasno i posle poraza od Real Betisa (1:0), nakon što se pojavio video snimak u kojem Portugalac kritikuje Hrvata jer nije poslao nijedan dobar pas.

U video tokom koji uglavnom prati reakcije portugalskoga trenera na poteze svojih igrača, Murinjo viče na Benzemu, ima podrugljiv izraz nakon jedne akcije Rikarda Kake, a Modrićevo pogrešno dodavanje prokomentarisao je rečima:

"Nijedno tačno dodavanje. Nijedno dodavanje..".

Detalj sa reakcijom na pas Modrića, koji je inače izabran među 15 najboljih veznih igrača u protekloj godini, je na 1:38 minuta:

B92

Vrati se na kategoriju Sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: