"Povukao bih se da Mirka nije tu"

Sport - Petak 30.11.2012 - 11:24

Rodžer Federer istakao je veliku podršku supruge Miroslave u njegovoj karijeri.

 Rodžer Federer Rodžer Federer

Švajcarac je rekao da bi se pouvako iz tenisa da njegova supruga ne putuje sa njim.

“Volim ulogu oca i za nekoliko godina, kada se potpuno posvetim tome, radujem se kao i svaki roditelj što ću moći da obrazujem svoju decu”, rekao je Švajcarac.

“Mirka mi je uvek pomagala, ona je sjajna. Kada sam je upoznao nisam imao nijednu titulu a sada ih imam 76, tako da možete da pretpostavite kako je uticala na mene. Ona uvek ide na putovanja sa mnom i njena uloga je za mene veoma važna. Takođe, ona voli da me gleda dok igram. Sada kada nam se život promenio nakon rođenja ćerki pokušavamo da sve uskladimo sa mojom karijerom. Mirka je i dalje sa mnom kada god može, jer da nije tu povukao bih se. U principu živimo tiho, ja sam veoma normalan”, dodao je Federer.

Prema njegovom mišljenju Huan Martin del Potro će u 2013. biti još opasniji ako ostane zdrav.

“Mislim da bi njegov cilj trebalo da bude mesto među prva četiri tenisera sveta. Huan Martin je igrao veoma dobro ove godine. Nadam se da će zadržati taj nivo u 2013. godini i da će mu fizički biti čakše. On može čak da se bori i za prvo mesto na svetu, irao sam protiv njega nekoliko puta ove godine i uvek su mečevi bili neizvesni.”

B92

Vrati se na kategoriju Sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: