Radovci zapalili albansku zastavu

Sport - Nedelja 02.12.2012 - 08:03

Najvatreniji navijači beogradskog Rada "United Force" zapalili su zastave Albanije i nepriznate republike Kosovo na početku drugog poluvremena u Nišu.

Radovci zapalili albansku zastavu Radovci zapalili albansku zastavu

Meč 15. kola JSL između niškog Radničkog i Rada završen je podelom bodova - 1:1.

Potez navijača Rada aplauzom su pozdravili svi navijači na stadionu. Posle albanske zapaljena je i zastava nepriznate republike Kosova, dok su navijači domaćih razvili transparent na kome su izrazili svoj stav o dešavanjim koje okružuju Srbiju.

Ovo je samo još jedan incident u nizu u fudblaskoj Srbiji, posle paljenja Hrvatske zastave i konstantnog skandiranja "Nož, žica, Sreberenica". Atmosfera u zemlji je više nego napeta posle odluka Haškog suda.

ilustracija

Nije samo Haški sud 'kriv' za naelektrisanu situaciju, s obzirom da su navijači Novog Pazara minulog meseca veličali "Žutu kuću" i generale OVK koji su u Hagu oslobođeni otužbi za ratne zločine nad Srbima.

 

B92

Vrati se na kategoriju Sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: