Kad Maradona uzme reket (VIDEO)

Svetski sport - Četvrtak 28.02.2013 - 13:23

Legendarni fudbaler na turniru u Dubaiju "pikao" malo preko mreže sa zemljakom Huanom Martinom del Potrom i ćaskao sa Đokovićem i Federerom.

Dijego Armando Maradona odavno je rekao da posle fudbala najviše voli tenis.

On je iskoristio posetu turniru u Dubaiju da razmeni po koju reč sa najboljim na svetu, Novakom Đokovićem, ali i bivšim "brojem jedan", Rodžerom Federerom, dok je sa oduševljenjem prihvatio ponudu svog zemljaka Huana Martina del Potra da razmene nekoliko udaraca preko mreže.

Debeljuškasti kudravi gaučos je kao dete trčkarao po terenu pre nego što se latio reketa i zaigrao tenis. Tokom petominutnog meča on se svojski trudio da pokaže da nije baš puki amater, a osvajanje jednog poena protiv nekada četvrtog tenisera sveta proslavio je skakućući.

Maradona je na kraju pokazao ono u čemu je najbolji - nekoliko loptica deganžirao je na tribine, za uspomenu navijačima.

"Bilo je zaista interesantno razmeniti nekoliko udaraca sa Dijegom. Mi Argentinci ga svi volimo i on je zaista naš najbolji sportista prezenter u svetu. Bilo mi je zadovoljstvo da zabavim sa njim ovde na terenu u Dubaiju. On zna da igra tenis, naravno ne kao fudbal, ali je stvarno dobar", izjavio je Del Potro.
 

Mondo

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: