Barselona dovela tinejdžera koji već vredi 100 miliona evra

Svetski sport - Četvrtak 09.08.2018 - 09:52

Barselona je baš bila aktivna u ovom prelaznom roku, a sada je dovela ‘zlatnu koku’ za svega pet miliona evra.

Vag će potpisati šestogodišnji ugovor Vag će potpisati šestogodišnji ugovor
Prvo je stigao Malkom iz Bordoa, potom Langle iz Sevilje, Artur iz Gremija i Vidal iz Bajerna iz Minhena. Sve to je Katalonce koštalo 126 miliona evra. A, onda za kraj najmlađi afrički strelac u istoriji Mondijala. Reč je o Musi Vagu, desnom beku iz Senegala, strelcu gola protiv Japana.
 
Momak ima 19 godina i dolazi iz belgijskog Ejpena za pet miliona evra. Vag će potpisati šestogodišnji ugovor, a u klauzulu je stavljeno da je njegov otkup vredan 100 miliona evra.
 
Musa Vag bi trebalo da igra desnog beka, dok će se Serđo Roberto vratiti u vezni red. Desnog beka igraće i Nelson Semedo.
 
Barselona je do sada potrošila 126 miliona evra, a zaradila 40,7 miliona evra prodajom Dinja, Delafuea i Vidala. Katalonci bi uskoro mogli da ostanu i bez Džerija Mine za kog Everton nudi 40 miliona evra.
Hot sport, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: