Barsina generalka u odbrani, jedno pojačanje se zna, drugo će igrati levom nogom, lista postoji

Svetski sport - Četvrtak 15.04.2021 - 12:19

Barsa bi mogla da promeni štopere ovog leta.

Barsa bi mogla da promeni štopere FOTO: FC Barcelona Barsa bi mogla da promeni štopere FOTO: FC Barcelona
Umtitija će kao i prošlog probati da prodaju, a navodno će slušati ponude i za Klementa Lenglea. Ipak, Francuz može da ode samo u slučaju da neko ponudi veći novac, a sigurni su Pike i Arauho. 
 
Ono što je već poznato je da stiže Erik Garsija iz Mančester Sitija, ali klubu je potrebna lou-kost opcija, levonogi centralni bek.
 
Dali su se u potragu, Laporta je potražio pomoć svog prijatelja Rajole, on mu je naravno predložio Alesia Romanjolija kome ističe ugovor sa Milanom za nekih 14 meseci, i koga želi i Juventus, u trampi za Bernadeskija. 
 
Još dva imena su na spisku, Lisandro Martinez, Argentinac iz Ajaksa sa kojim Barsa ima odličnu saradnju posle kupovine De Jonga i Desta. Martinez je počeo u Njuelsu, afirmaciju stekao u ekipi Defenda i Hustisija pre dve godine stigao je u Evropu. Još jedan igrač iz holandske lige privlači pažnju, Markos Senesi iz Fejenorda je opcija Napolija kada prodaju Kulibalija, ali poziv Barse ne bi odbio. Ovaj štoper isto ima 23 godine i Roterdamersi su mu prvi klub u Evropi, igrao je za San Lorenco.
 
I na kraju, ima i besplatna opcija, mada u Barsi nisu uvereni da bi im koristio, Aisa Mandi iz Betisa, njemu ističe petogodišnji ugovor, Alžirac ima dosta iskustva, rođen je u Francuskoj, pre Andalužana nosio je šest godina dres Remsa. Ima 29 godina, pojačao bi simpatije žena za Barsu jer ga često u Španiji proglašavaju za jednog od najseksepilnijih igrača u Primeri, ali šalu na stranu, Katalonci žele nešto mlađeg igrača...
sportske.net, OKRadio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: