Barti u finalu, Vilijams se povukla

Svetski sport - Petak 05.02.2021 - 13:16

Američka teniserka Serena Vilijams odustala je od polufinal zbog povrede desnog ramena, samo nekoliko sati pošto je obezbedila duel protiv Ešli Barti.

Imaće dan više za odmor FOTO: EPA Imaće dan više za odmor FOTO: EPA
Vilijams je u četvrtfinalu pobedila zemljakinju Danijel Kolins sa 6:2, 4:6, 10:6, a konferenciji za novinare posle meča je saopštila da ipak neće igrati u polufinalu.
 
To znači da je Barti, koja je u četvrfinalu bila bolja od Amerikanke Šelbi Rodžers u tri seta (7:5, 2:6, 10:4), prošla u finale i imaće dan više za odmor.
 
Australijanka će se za titulu na turniru "Jara Vali klasik" boriti protiv pobednice drugog polufinala u kojem se sastaju Gabrinje Mugurusa iz Španije i Čehinja Marketa Vondorušova.
 
Mugurusa je u četvrfinalu pobedila Amerikanku Sofiju Kenin sa 6:2, 6:2, dok je Vondorušova slavila protiv Argentinke Nađe Podoroske sa 4:6, 6:4, 10:4.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: