Bojana na Andreu, Ana i JJ slobodne

Svetski sport - Ponedeljak 18.03.2013 - 20:31

Bojana Jovanovski u prvom kolu turnira u Majamiju igraće sa Andreom Petković iz Nemačke, a Ana Ivanović i Jelena Janković kao nositeljke slobodne su na startu.

Ana Ana

Ana će se u drugom kolu sastati sa boljom iz meča Anika Bek – Ursula Radvanjska, dok će Jankovićeva čekati pobednicu duela Viktorija Duval – Andrea Hlavačkova.

Andrea Petković, koja je trenutno 162. na svetu, pre dve godine je bila deveta teniserka sveta, ali prošle sezone igrala je veoma retko zbog povrede skočnog zgloba i donjeg dela leđa.

U jedinom međusobnom meču, 2011. na Rolan Garosu, Petkovićeva je savladala Jovanovsku sa 6:4, 7:6. Ukoliko sada pobedi Nemicu, Bojana će se u drugom kolu sastati sa desetom nositeljkom Marion Bartoli.

Projektovana rivalka Jelene Janković u trećem kolu jeste Nadja Petrova, dok je u eventualnom četvrtom kolu čekaju Anđelika Kerber ili Sorana Kirstea.

Ukoliko Ivanovićeva prebrodi prvu prepreku, u trećem kolu najverovatnije će igrati sa Jekaterinom Makarovom, dok će je u osmini finala čekati Sara Erani ili Tamira Pašek.

Prva teniserka sveta Serena Vilijams u drugom kolu igra sa boljom iz duela Peneta – Larson, dok Azarenka čeka pobednicu okršaja između američke nade Medison Kiz i kvalifikantkinje.

B92

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: