BOMBA u najavi: Pari sen Žermen ponudio ugovor Mesiju

Svetski sport - Sreda 28.04.2021 - 12:31

Na dan kada fudbaleri Pari sen Žermena igraju prvi polufinalni meč Lige šampiona protiv Mančester sitija, kao bomba je odjeknula vest da je šampion Francuske ponudio ugovor Leu Mesiju.

Na stolu ponuda za dve godine FOTO: Getty Images Na stolu ponuda za dve godine FOTO: Getty Images
Argentinac ima na stolu ponudu za dve godine uz opciju produženja za dodatnu sezonu. Izvor ove vesti je brazilski novinar Marselo Behler, koji je prvi najavio odlazak Nejmara iz Barcelone u PSŽ.
 
TNT Sports Brazil prenosi Behlerove tvrdnje da pariski klub želi da iskoristi činjenicu da će Mesi biti slobodan igrač na kraju sezone i da su sveci jedini, zbog trenutne finansijske krize, koji mogu da mu ponude ugovor u skladu sa njegovim renomeom.
 
Niko iz Mesijevog okruženja nije hteo da potvri, ali ni da demantuje ove tvrdnje, pravdajući se da je Argentincu ovih dana u fokusu trka za titulu šampiona Španije u kojoj je Barselon nenadano izbila u prvi plan.
 
Nejmar, Di Marija i ostatak ekipe PSŽ čekaju sa nestrpljenjem rasplet pošto su od ranije istakli da žele Mesija za saigrača. Sportsk idirektor kluba Leonardo, izgleda, čini sve da im izađe u susret.
OK Radio, mediji

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: