Čelsi nema trenera, ali su napravili spisak pojačanja

Svetski sport - Petak 18.05.2018 - 07:18

Ni Konteov naslednik, ma ko bio, neće imati mogućnost samostalnog odlučivanja, Čelsi već radi na pojačanjima, spisak procureo u medije...

Konte će bez obzira na završnicu sezone napustiti Čelsi FOTO: EPA Konte će bez obzira na završnicu sezone napustiti Čelsi FOTO: EPA
Antonio Konte će bez obzira na završnicu sezone, odnosno ishod kup finala sa Junajtedom napustiti Čelsi. Zamena nije poznata, mete otpadaju jedna za drugom, Sari će ostati u Napoliju i dalje se pominje Luis Enrike kao prva opcija.
 
Abramovič bi želeo Poketina, ali za sada je to nemoguća misija, čini se da će Totenhem učiniti bukvalno sve kako bi zadržao Argentinca.
 
Ali, u Čelsiju ne gube vreme, ni novi trener, ma ko bude bio, kao ni prethodnici neće moći samostalno da odlučuje.
 
Naime, klub je spremio listu potencijalnih pojačanja, kako bi odmah reagovao. Na toj listu su imena i alternative koje bi budući čovek za klupu trebalo da odabere.
 
To je deo klupske strategije, da odmah od ponedeljka praktično reše pitanje trenera što je brže i da on izabere sa pomenute liste.
 
Ko je na listi?
 
Ono što se zna je da su želje Marsijal i Afrikanac Seri iz Nice, sa njima dvojicom se već pregovara.
 
Meta je i Isko iz Reala, ali čak i ako Madriđani budu prodavali Andalužanina, izostanak Čelsija iz Lige šampiona im smanjuje šanse da uzmu ovog fantastičnog igrača.
 
Stići će i novi napadač, Abramovič se nada da će Zahavi uspeti da završi posao i dovede Levandovskog, a izgleda da će ponuda Juventusa za Moratu biti prihvaćena, na ovom poslu će Čelsi izgubiti oko 20 miliona evra, ali vratiće veći deo novca uloženog u Španca prošle sezone.
 
Na listi su navodno još Alderveild iz Totenhema kao i Aron Remzi iz Arsenala, ukoliko ne produži ugovor sa "Gunerima".
 
Što se prodaja tiče, osim Morate, verovatno bi još nekoliko igrača moglo da napusti klub, ali recimo David Luiz bi ostao, u slučaju Konteovog odlaska. I u Čelsiju smatraju da je Brazilac bespotrebno sklonjen.
 
Jasno, čeka se trener, ali spisak postoji i on će morati da odabere od imena koja su na njemu...
sportske.net, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: