Ćiro Blažević: Zbogom, dragi moji prijatelji, više se nećemo videti

Svetski sport - Nedelja 05.09.2021 - 12:10

Proslavljeni hrvatski trener Miroslav Ćiro Blažević je objavio da je teško bolestan, te se u intervjuu pred duel Hrvatske i Slovenije oprostio od suseda.

FOTO: Guliver/Getty Images FOTO: Guliver/Getty Images
Dve selekcije se u utorak sastaju u derbiju kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2022. godine.
 
"Dragi prijatelji Slovenci, naša je ljubav bezgranična. Vi volite mene i ja volim vas, ali moram da vam otkrijem tužnu vest, jako sam bolestan. Star sam i imam 86 godina. Ako uskoro ne dođem, a verovatno i neću, iskoristio bih ovu priliku da iskažem svoju ljubav i pozdravim sve svoje prijatelje u Sloveniji. Poručujem im da mogu da budu ponosni na to što su Slovenci. Dostigli ste civilizacijski nivo za kojim mi Hrvati čeznemo. Nažalost, moram da kažem katoličku stvar – zbogom. Zbogom dragi moji Slovenci. Žao mi je. Veoma sam pesimističan", rekao je Ćiro u intervjuu za slovenački "SportKlub" i otkrio zbog čega toliko voli Sloveniju.
 
"Zato što vi volite mene i ja obožavam vas. Godinama sam bio i zaljubljen u Slovenku. Iz Ptuja. Nažalost, već duže vreme nisam bio u Sloveniji i ne znam hoću li ikada više doći. Zaista vas cenim i poštujem. Vi ste mala Švajcarska", zaključio je Blažević.
 
On je već dva puta pobeđivao rak, prvi još 2011. godine, a pre tri godine je imao operaciju prostate.
OK Radio, agencije

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: