Dončić ide u NBA: Najlepši način za odlazak iz Reala

Svetski sport - Ponedeljak 21.05.2018 - 07:21

Košarkaš Reala Luka Dončić, nakon osvojene titule prvaka Evrope, najavio je odlazak u NBA ligu i poručio da se na najlepši način oprašta od madridskog tima.

Dončić, MVP Fajnal-fora i regularnog dela Evrolige FOTO: EPA Dončić, MVP Fajnal-fora i regularnog dela Evrolige FOTO: EPA
Dončiću, MVP Fajnal-fora i regularnog dela Evrolige, predviđa se visok plasman na ovogodišnjem draftu na kojem pravo biranja prvi imaju Finiks Sansi srpskog trenera Igora Kokoškova.
 
"Najverovatnije idem u NBA. Ovo je najlepši način da odem iz Reala. Neverovatno je podići trofej u Beogradu, nemam reči", rekao je Dončić srpskim novinarima posle utakmice u Štark areni. 
 
Real Madrid je savladao Feberbahče 85:80 i deseti put osvojio Evroligu. 
 
"Bila je teška utakmica, svi znamo ko je Željko Obradović. Dali smo maksimum i to je bilo dovoljno za trijumf", kaže Slovenac. 
 
Njegov saigrač Džejsi Kerol istakao je da je presrećan zbog ishoda u Beogradu. 
 
"Zadovoljan sam, drugi put u karijeri sam osvojio Evroligu. Ambijent u Beogradu je bio sjajan, bili smo odlični, posebno u odbrani i zasluženo stigli do trofeja", zaključio je Kerol.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: