Dončić: Nadam se da će Beograđani navijati za Real

Svetski sport - Subota 19.05.2018 - 10:52

Supertalentovani reprezentativac Slovenije, Luka Dončić, bio je jedan od ključnih igrača za plasman Real Madrida u finale Evrolige, u kome ih čeka duel sa aktuelnim šampionom ekipom Fenerbahčea.

Luka Dončić FOTO: EPA Luka Dončić FOTO: EPA
Tako će finalni meč doneti duel najtrofejnijeg evropskog kluba, protiv najtrofejnijeg trenera Željka Obradovića. I jedni i drugi će se u nedelju boriti za jubilarnu 10. titulu prvaka Evrope.
 
Ipak Luka Dončić nije želeo da daje prognoze ko će prvi stići do dvocifrenog broja trofeja.
 
-To ćemo još videti. Znam samo da će biti teško. Fenerbahče ima veoma dobru ekipu-, rekao je as „kraljevskog kluba“ nakon utakmice sa moskovskim CSKA.
 
Što se samog meča sa „armejcima“ tiče Dončić nije imao šta preterano da kaže.
 
-Jako teška utakmica, detalji su mnogo odlučivali - kratko je poručio Dončić.
 
Na pitanje da li u finalu očekuje još više navijača iz Slovenije, kao i da li očekuje podršku Beograđana u finalu, slovenački reprezentativac je odgovorio.
 
-Što se tiče Slovenaca ne znam. Važna mi je podrška prijatelja i porodice. Sa druge strane iskreno se nadam da će Beograđani u finalu stati na stranu Reala-, zaključio je Dončić.
Hot sport, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: