Duel dva "opasna" momka

Svetski sport - Četvrtak 28.02.2013 - 09:35

Fudbaleri Pari Sen-Žermena i Marseja Zlatan Ibrahimović i Džoi Barton imali verbalni sukob tokom meča osmine finala francuskog kupa. PSŽ opet pobedio, opet 2:0.

Obojica su svojeglavi, skloni incidentnim situacijama. Kad se takva dva temperamenta sretnu na terenu, a pritom imaju i duel, svašta se može očekivati.

Tokom utakmice osmine finala francuskog kupa između Pari Sen-Žermena i Marseja, Šveđanin Zlatan Ibrahimović i Englez Džoi Barton imali su verbalni duel začinjen uvredljivim gestovima.

Barton je Ibrahimoviću pokazao da ima ogroman nos, a Zlatan mu je odgovorio gestom...hm, pa pokazao mu je da nema baš neku muškost. PSŽ je, inače, savladao Marsej 2:0, a oba gola dao je Ibrahimović (drugi iz penala). Tako su se Parižani plasirali u četvrtfinale francuskog kupa. A to je bila druga pobeda PSŽ nad Marsejom u samo nekoliko dana, jer su za vikend odigrali prvenstveni duel. I tada je bilo 2:0.


 

Mondo

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: