E, to je derbi: Real pobedio u "el klasiku" i preskočio Barsu i Atletiko, svi pričaju o Benzeminoj peti! /VIDEO/

Svetski sport - Nedelja 11.04.2021 - 01:24

Fudbaleri Real Madrida sa 2:1 su porazili Barselonu u popularnom "el klasiku".

Real Madrid izbio na prvo mesto Primere FOTO: EPA Real Madrid izbio na prvo mesto Primere FOTO: EPA
Najveća utakmica španskog fudbala je uvek pravo vreme za majstorije igrača oba tima, a jednu je na samom startu meča izveo Karim Benzema.
 
Igrao se 13. minut kada je Lukas Vaskez proigrao francuskog napadača koji je fenomenalno zahvatio loptu petom i matirao Ter Štegena. Nije meč ni počeo, a već smo videli potez o kojem će se tek pričati.
 
Međutim, u 28. minutu već je bilo 2:0. Kros je sjajno šutirao iz slobodnog udarca, lopta je na putu do gola zakačila čak dva fudbalera Barselone, ali se mreža ipak zatresla.
 
Katalonci do tada nisu mogli da nađu rešenje u napadu, pošto posle pola sata igre nisu uputili udarac u okvir gola na kom je Kurtoa.
 
U drugom poluvremenu Barselona je ušla sa malo više srca. Već u 60. minutu je Alba centrirao posle dubinske lopte Mesija, Grizman je propustio i ona je stigla do Oskara Mingueza koji iz neposredne blizine matira Kurtou i smanjuje na 2:1.
 
Mingeza je golom doneo uzbudljivih pola sata fudbala u španskoj prestonici, ali golova više nije bilo uprkos crvenom kartonu Kazemira u finišu.
 
Ovom pobedom je Real Madrid izbio na prvo mesto Primere preskočivši i Barselonu od koje sada ima bod više, a i Atletiko Madrid od kog ima utakmicu više.
 

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: