Eriksenov menadžer: Svi želimo da znamo šta mu se desilo

Svetski sport - Ponedeljak 14.06.2021 - 14:53

Reprezentativac Danske Kristijan Eriksen onesvestio se tokom meča sa Finskom na Evropskom prvenstvu, lekari su ga izneli sa terena, što je mučna scena koja je zabrinula ceo svet.

„Pričali smo, šalio se „Pričali smo, šalio se" FOTO: Reuters
„Pričali smo, šalio se i dobrog je raspoloženja. Svi želimo da znamo šta mu se dogodilo, kao i on sam, naravno. Doktori sprovode detaljna ispitivanja, tako da će biti potrebno vreme. Sa njim su supruga i roditelji, danas će imati nove preglede, možda i u utorak, ali svakako želi da pruži podršku svojim saigračima protiv Belgije“, rekao je Skuts.
 
Eriksen se nalazi u bolnici, a poruke podrške stižu sa svih strana.
 
„Svestan je koliko ljubavi mu stiže iz svih krajeva sveta. Od prijatelja, navijača, kolega, bivših saigrača, trenera, sponzora… Svi su zabrinuti“, zaključio je Skuts.
 
Doktor danske reprezentacije Morten Boesen potvrdio je da je Eriksenovo srce na terenu na kratko stalo, ali brzom reakcijom izbegnut je najgori scenario.
N1, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: