Federer se iznenada pojavio, navijači ustali i skandirali VIDEO

Svetski sport - Subota 25.09.2021 - 15:01

Rodžer Federer je jedan od glavnih organizatora Lejver kupa, ali je malo ko očekivao da će se zapravo i pojaviti u Bostonu tokom turnira.

FOTO: Getty Images FOTO: Getty Images
Nije bio najavljen, ali se ipak pojavio, iako je nedavno imao operaciju kolena stigao je u SAD i iznenadio ne samo prisutne navijače, nego i igrače.
 
Pune tribine ove dvorane pozdravile su osvajača 20 grend slem pehara koji pokušava da pronađe optimalnu formu za narednu sezonu. Navijači su ustali i ovacijama pozdravili jednog od najboljih tenisera svih vremena, koji je naposletku i sam ustao.
 
Federer je za „CNBC“ istakao da se Lejver kup organizuje kao neka vrsta razonode i odmor od zvaničnih takmičenja. Na ovom turniru igraju Tim sveta i Tim Evrope, a neobično je što ostali igrači mogu da budu u ulozi trenera i sede na klupi.
 
„Na putovanju u Šangaj sa Tonijem Godsikom došli smo da učinimo nešto za nasleđe i uključimo mlade igrače, da uče od najboljih, poput Džona Mekinroa i Bjorna Borga. Rod Lejver je bio heroj za mnoge od nas. Velika je legenda, dva puta je osvojio kalendarski Slem“, rekao je Federer.
 
Tim Evrope očekivano vodi posle prvog dana sa 3:1 u pobedama.
 
OK Radio, agencije

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: