Fešta u Solunu: PAOK šampion posle 34 godine

Svetski sport - Ponedeljak 22.04.2019 - 12:47

Pobedom nad Levadijakosom (5:0) u pretposlednjem kolu, crno-beli su stekli nedostižnu prednost u odnosu na drugoplasirani Olimpijakos i stavili tačku na sjajnu sezonu, u kojoj nisu doživeli poraz (25 4 0)

PAOK proslavio treću titulu prvaka Grčke FOTO: AP PAOK proslavio treću titulu prvaka Grčke FOTO: AP
Goreli su sinoć krcati stadion „Tumba“ i ceo Solun, jer je PAOK proslavio treću titulu prvaka Grčke u istoriji i prvu posle 34 godine čekanja.
 
Pobedom nad Levadijakosom (5:0) u pretposlednjem kolu, crno-beli su stekli nedostižnu prednost u odnosu na drugoplasirani Olimpijakos i stavili tačku na sjajnu sezonu, u kojoj nisu doživeli poraz (25 4 0).
 
Doprinos osvajanju trofeja PAOK dao je naš reprezentativni centarfor Aleksandar Prijović, koji je u jesenjem delu postigao devet golova u ligi (i dalje je prvi strelac ekipe), a zatim prešao u Al Itihad iz Saudijske Arabije.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: