Fudbaler Evertona uhapšen zbog pedofilije

Svetski sport - Utorak 20.07.2021 - 12:12

Fudbaler Evertona uhapšen je zbog sumnje na pedofiliju, saopštio je ovaj klub iz Engleske.

FOTO: PE FOTO: PE
Naime, nije objavljeno o kom igraču se radi, ali kako engleski mediji prenose reč je od 31-ogodišnjem fudbaleru koji nastupa kao prvotimac u klubu iz Liverpula. 
 
Takođe, mediji u Britaniji navode i da je ovaj fudbaler bio član reprezentacije, te da je tokom karijere zaradio b bogatstvo kroz višemilionske transfere i ugovore.
 
Uprava Evertona navela je da je klub spreman da pruži svu potrebnu podršku vlastima u otkrivanju potencijalnog zločina, ali i da za sada neće davati nikakva dalja saopštenja.
 
Policija neimenovanog igrača Evertona sumnjiči za pedofiliju, te je on uhapšen kako bi dao izjavu istražiteljima koji rade na njegovom slučaju.
 
Ovaj fudbaler pušten je nakon ispitivanja uz kauciju, a sigurno je da će se jako brzo saznati o kome je reč.
 
Nakon što je pušten na slobodu iz Evertona su odlučili da suspenduju ovog igrača i on nema mogućnost da trenira s ekipom uoči nove sezone, te svi nestrpljivo čekaju da se ovaj slučaj reši.
 
"Možemo potvrditi da je jedan igrač prvog tima suspendovan dok se ne završi istraga policije. Klub će nastaviti davati podršku istražiteljima kako bi se sve što pre završilo.", kratko su saopštili iz Evertona.
 

 

OK Radio, mediji

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: