Fudbalski zemljotres u najavi: Ronaldo se "nudi" Barseloni?

Svetski sport - Utorak 28.12.2021 - 12:55

Tek što se Kristijano Ronaldo prethodnog leta vratio u Mančester junajted, u bombastičnom transferu iz Juventusa, već ove zime najavljen je još veći.

FOTO: AP FOTO: AP
Naime, kako "udarno" prenosi "Mundo deportivo", Portugalac se lično ponudio ni manje ni više nego – Barseloni!
 
Navodi se da nije srećan u Mančesteru, te da je kontaktirao novog trenera Barse Ćavija Ernandesa putem Đerara Pikea, dok sa druge strane njegov agent Horhe Mendeš pregovara sa Đoanom Laportom, predsednikom katalonskog kluba.
 
Ronaldo je upoznat da Barselona traži golgetera ove zima, budući da je tu trenutno deficitarna.
 
U Barsi su najpre pomislili da je u pitanju šala, ali se ispostavilo da je namera Ronalda za ustalasa fudbalsku Evropu zaista realna.
 
Navodi se u tekstu da Kristijano Ronaldo nije srećan novim metodama Ralfa Ragnika u Junajtedu, te da je brže-bolje zatražio odlazak.
 
"Mundo deportivo" prenosi da je Ronaldo kontaktirao bivšeg saigrača upravo iz Mančestera, Đerara Pikea, koji je preneo ideju Ćaviju, a on uzvratio da proveri da li je Ronaldo svestan na kojoj bi poziciji igrao.
 
Navodno bi živeo u kući Lionela Mesi, koju bi mu lično iznajmio Argentinac, što takođe daje čar celoj priči.
 
"Mundo Deportivo" je najavio ozbiljan zemljotres, a zapravo je sve deo tamošnjeg Dana šale koji se danas proslavlja.
 
OK Radio, agencije

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: