"Futsaleri" zovu navijače

Sport - Subota 08.12.2012 - 01:52

Fudbaleri malog fudbala Vranje u subotu od 19 sati igraju utakmicu „biti il' ne biti“ protiv ekipe Bečeja, povratnika u Prvu futsal ligu Srbije.

Radost sa navijačima Radost sa navijačima

 

Igor Stojanović Žike, godinama jedan od najboljih fudbalera Vranja, najavaljuje žestoku borbu od prvog minuta i sigurnu pobedu svog tima.
 
- Posle lošeg starta, na dva gostovanja u Novom Sadu i Kragujevcu, ekipama Tango Limana i Ekonomca, na kojima smo primili 17 golova,  a postigli 3, vreme je da se iskupimo pred našim navijačima i postignemo ubedljivu pobedu – kaže Stojanović.
 
Vranjanci su svesni da sve osim pobede za njih je veliki neuspeh koji ih učvršćuje na poslednje mesto na tabeli, koje vodi ispadanju iz lige. Zato im je pomoć navijača itekako potrebna.
 
- Pozivamo našu vernu publiku da dođe u što većem broju, ona je naš šesti igrač sa kojim sigurno pobeđujemo i to ubedljivo – navodi Stojanović.
 
OK RADIO

Vrati se na kategoriju Sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: