Gatuzu je malo potrebno, odlazi iz Milana?

Svetski sport - Subota 30.03.2019 - 12:25

Nije tajna da je u sukobu sa prvim čovekom sportskog sektora i čini se da je u pravu. Rino Gatuzo nije čovek koji će trpeti hirove i pritiske...

Još neće da otvoreno govori o svemu FOTO: EPA-EFE Još neće da otvoreno govori o svemu FOTO: EPA-EFE
Milan večeras igra pod Lanternom protiv Sampdorije, situacija u klubu nije dobra.
 
Dugo se već priča o sukobu Leonarda i Gatuza, a sam Rino kaže da javnost sačeka dva meseca do kraja sezone kada će govoriti otvoreno o svemu.
 
O čemu se radi?
 
Odnos njih dvojice nije dobar od početka, Gatuzo veruje da mu je Leonardo tražio zamenu u oktobru, da bi tada bio smenjen da je Venger prihvatio ponudu. Uz to, trener Milana smatra da nema dovoljno poverenja ljudi u klubu i pored dobrih rezultata.
 
Milan je četvrti, ima dobru šansu da se konačno vrati u Ligu šampiona, mada su izgubili "Madoninu" za šta je Gatuzo okrivio sebe. Ali, i tada je nagovestio da se samo traže greške trenera, pojavila se i priča da smatra da je izvukao najviše iz limitiranog tima, a da klupski čelnici, pre svega Leonardo, nisu realni u proceni.
 
Ako ne bude u top 4, odnosno Milan ostane izvan elite, sigurno će biti smenjen, iako ima ugovor još dve godine. U suprotnom postaviće svoje uslove, kada su igrači u pitanju, ali i odnos kluba.
 
Oni koji poznaju Gatuza smatraju da mu malo treba da jednostavno ode, čak i ako napravi odličan rezultat, nije čovek kompromisa, ali ni neko ko trpi tuđe hirove.
 
Milan inače nema rešenje, niti ideju, teško bi Venger prihvatio posao na leto, a Konte o kome je razmišljao Leonardo je mnogo bliži Interu...
sportske.net, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: