Golovima protiv Zvezde Levandovski prišao Benzemi

Svetski sport - Sreda 27.11.2019 - 11:47

Robert Levandovski je na stadionu "Rajko Mitić" postigao četiri gola. Poljski napadač je po drugi put u karijeri dao taj broj golova na jednom meču Lige šampiona.

Levandovski je bio nemilosrdan prema Crvenoj zvezdi FOTO: Getty Images Levandovski je bio nemilosrdan prema Crvenoj zvezdi FOTO: Getty Images
Robert Levandovski je bio nemilosrdan prema Crvenoj zvezdi. Poljak je četiri puta zatresao mrežu crveno-belih i tako došao do 63 gola u Ligi šampiona. 
 
Ispred njega su na večnoj listi još samo Karim Benzema (64), Raul (71), kao i dvojac koji će teško stići Leo Mesi i Kristijano Ronaldo koji imaju 113 odnosno 127 golova. 
 
Levandovski je odavno u najboljih pet strelaca Lige šampiona, a iza sebe je ostavio Ruda Van Nistelroja, Tijerija Anrija, Alfreda Di Stefana, Andreja Ševčenka, Zlatana Ibrahimovića... 
 
Inače prvi sledeći aktivni igrač na ovoj listi je Robertov saigrač Tomas Miler koji je na 14. poziciji sa 43 gola, dok Serhio Aguero ima 39.
 
N1 info, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: