Gvardiola: Najteže osvojeni trofej u karijeri

Svetski sport - Ponedeljak 13.05.2019 - 11:26

Siti je danas odbranio titulu u Premijer ligi, pošto je u poslednjem kolu pobedio Brajton 4:1

Siti odbranio titulu u Premijer ligi FOTO: AP Siti odbranio titulu u Premijer ligi FOTO: AP
Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da je titula koju je danas osvojio u Premijer ligi najteže osvojeni trofej u njegovoj karijeri.
 
- Moramo da čestitamo Liverpulu i zahvalimo im, gurali su nas da povisimo naše standarde. Ovo je neverovatno, 98 bodova, odbranili smo titulu. Prošle sezone smo podigli standarde a Liverpul nam je sada pomogao - morali smo da pobedimo u 14 uzastopnih utakmica da bismo osvojili ovu titulu. Ovo je najteža titula koju sam osvojio u karijeri - rekao je Gvardiola, preneli su britanski mediji.
 
Siti je danas odbranio titulu u Premijer ligi, pošto je u poslednjem kolu pobedio Brajton sa 4:1. Siti se borio za titulu sa Liverpulom, koji je sezonu završio sa jednim porazom, ali sa bodom manje.
 
Mančester siti je prva ekipa koja je odbranila titulu u Premijer ligi od 2009. godine i Mančester junajteda.
 
KOMPANI: LIVERPUL NIJE ZASLUŽIO DA BUDE DRUGI
 
Vensan Kompani je danas osvojio četvrtu šampionsku titulu sa Sitijem.
 
- Bila je najteža, ali je i najdraža titula u Premijer ligi. Liverpul je ove sezone bio izuzetan, ne želim da im otežavam, ali tako je - oni nisu zaslužili da budu drugi ove sezone. Ali, to me čini srećnijim, pošto smo se borili protiv tako dobrog tima, a kada smo bili u teškoj situaciji uspevali smo da postignemo dobre rezultate - rekao je Kompani za klupski sajt.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: