Haos – Stjuart hteo da "ubije" Lebrona VIDEO

Svetski sport - Ponedeljak 22.11.2021 - 14:23

Opšti haos je ispao na utakmici između Detroit Pistonsa i Los Anđeles Lejkersa.

FOTO: AP FOTO: AP
Nekada u "Palas of Oburn Hils", a danas u "Little Ceasars Areni" je izbila velika tuča.
 
Lebron Džejms, as Lejkersa, podmuklo je pesnicom udario Ajzeu Stjuarta, centra Pistonsa u glavu i prilično ga raskrvario.
 
Kao što vidite na snimku, Stjuart je hteo da se obračuna sa njim, čak toliko da je gotovo želeo da ga "ubije" od batina pa ni dvocifren broj ljudi nije mogao da ga zaustavi.
 
Ovakve nemile scene nisu nešto košarkašku publiku obraduje, pa će sigurno učesnici dobiti i velike kazne.
 
 
Što se same utakmice tiče, Lejkersi su slavili rezultatom 121:116, iako je sve to zapalo u drugi plan zbog gore pomenutnog fizičkog obračuna.
 
Lejkersi su ključnu razliku napravili u poslednjoj deonici, koju su dobili rezultatom 37:17, a najviše zahvaljujući sjajnom krilnom centru Entoniju Dejvisu, pa i plejmejkeru Raselu Vestbruku.
 
Dejvis je ubacio veliki broj poena u finalnom kvartalu, a meč završio sa 30 uz 10 skokova i dve važne blokade nad Kejdom Kaninghemom, dok je "Brodi" Vestbruk imao 26 poena, 10 asistencija i 9 skokova, a Karmelo Entoni je meč završio sa 18 poena.
 
Na drugoj strani se istakao Džeremi Grent sa 36 poena, Dijalo je imao 17, Džekson 15, Bej 14, a Kaninghem 13 uz 10 asistencija i 12 skokova.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: