IBRA UŠAO U ISTORIJU Zlatan teroriše golmane i u SAD (VIDEO)

Svetski sport - Ponedeljak 01.04.2019 - 13:07

Fudbaleri Los Anđeles Galaksija savladali su Portland sa 2:1 u petom kolu MLS lige, a ovaj duel protekao je u znaku legendarnog švedskog napadača Zlatana Ibrahimovića.

Ibra i dalje u vrhunskoj formi FOTO: Sky sports Ibra i dalje u vrhunskoj formi FOTO: Sky sports
Proslavljeni igrač se vratio na teren posle tri nedelje i povrede Ahilove tetive, i to na kakav način! Postigao je oba gola na ovom duelu, te je tako pokazao da se nalazi u vrhunskoj formi.
 
Zlatan je prednost timu iz Los Anđelesa doneo u 33. minutu iz penala, a taj pogodak će pamtiti do kraja života, pošto je zahvaljujući njemu postao najefikasniji švedski fudbaler u istoriji. Došao je Ibra do 514. gola u karijeri, čime je pretekao Gunara Nordala, legendu Milana iz 50-ih godina, sa kojim je do ovog meča delio prvo mesto.
 
Ali, nije na tome želeo da se zaustavi sjajni Ibrahimović, već je do kraja meča postigao još jedan pogodak. U 66. minutu je dosuđen još jedan penal za LA Galaksi, a Zlatan je na delu demonstrirao majstorstvo.
 
Zaleteo se ka lopti i činilo se da će ponovo šutnuti jako i pocepati mrežu. Međutim, švedski napadač je izveo "panenku", te je tako ponovo nasamario golmana Portlanda Džefa Atinelu.
 
Na taj način je došao do trećeg gola u novoj sezoni, a prethodne je postigao 22.
 
Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: