Ibrahimović plaši protivnike Mandžukićem

Svetski sport - Utorak 19.01.2021 - 14:14

Zlatan Ibrahimović, fudbaler Milana, rekao je da je srećan zbog dolaska Marija Mandžukića i dodao da ga mladi igrači u ekipi dodatno motivišu.

Milan je prvi na tabeli sa 43 boda FOTO: EPA-EFE Milan je prvi na tabeli sa 43 boda FOTO: EPA-EFE
“Srećan sam, sada imamo dvojicu igrača koji će plašiti protivnike”, rekao je Ibrahimović za Skaj Italija.
 
Milan je sinoć pobedio Kaljari sa 2:0, a oba gola postigao je Ibrahimović.
 
“Morao sam da postignem još jedan gol. Za pobedu su potrebna dva. Utakmica je bila teška. Nisam igrao 57 dana, izvinjavam se. To može da se dogodi”, naveo je on.
 
Milan je od 74. minuta igrao sa desetoricom posle isključenja Aleksisa Salemakersa, a Ibrahimoviću su u napadu pomagali mladi igrači, u odsustvu Hakana Čalhanoglua.
 
“Mladi me motivišu, izazivaju me da vidimo ko više trči. Ne odustajem i pokazujem da mogu da trčim kao oni. Dobro nam ide, skoro smo na polovini šampionata. Sada počinju najteže utakmice. Biće težak raspored, ali osim Mandžukića i Mejte, ne znam da li će još neko doći”, naveo je Ibrahimović.
 
On je nedavno rekao da bi Milan trebalo da se bori za šampionsku titulu, a upitan da li veruje da to može da se ostvari, 39-godišnji švedski fudbaler odgovorio je: “Verujem u Zlatana”.
 
Na pitanje o mogućem potpisivanju novog ugovora sa Milanom, Ibrahimović je rekao da to zavisi od tehničkog direktora Paola Maldinija.
 
“Veoma sam srećan u Milanu. Ovaj povratak u klub me je mnogo promenio, vrlo sam srećan”, rekao je Ibrahimović.
 
Posle 18 kola u Seriji A Milan je prvi na tabeli sa 43 boda, tri više od drugoplasiranog gradskog rivala Intera.
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: