Igrači izabrali – Salah najbolji fudbaler Premijer lige

Svetski sport - Ponedeljak 23.04.2018 - 09:31

Kao što se i očekivalo, napadač Liverpula Mohamed Salah proglašen je za najboljeg fudbalera sezone u engleskoj Premijer ligi.

Salah je postigao 31 gol ove sezone FOTO: Getty Images Salah je postigao 31 gol ove sezone FOTO: Getty Images
Salah je dobio više glasova u izboru Profesionalnih fudbalera od Kevina de Brejnea i Davida Silve iz Mančester sitija, saigrača Leroja Sanea, te Davida de Hee iz Mančester junajteda.
 
Salah je postigao 31 gol uz devet asistencija na 33 utakmice u PL ove sezone kod Jirgena Klopa i u trci je za najboljeg strelca Evrope.
 
Takođe, predvodio je i Liverpul na putu ka polufinalu Lige šampiona sa golovima u oba meča protiv Sitija u četvrtfinalu. Liverpul je doveo Salaha letos iz Rome za oko 40 miliona evra. 
 
"Čini se da svaki put kad dotakne loptu ona završi u mrežu. Ima jednu od onih sezona kada izađeš na teren ne nadajući se da ćeš dati gol, ali znaš da hoćeš. Kao napadač, znam kako je sjajno imati takav osećaj", rekao je legendarni Alan Širer.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: