Junajted - Nude čoveka od 90 miliona na "diskontu"

Svetski sport - Subota 20.04.2019 - 14:08

Agent Federiko Pastorelo ga nudi zainteresovanim klubovima, Ole skuplja novac za povratak sjajnog Afrikanca!

Romelu Lukaku može da ide FOTO: Alchetron Romelu Lukaku može da ide FOTO: Alchetron
Romelu Lukaku može da ide, naravno, ako je neko spreman da plati veliki novac i pre svega njegovu platu koja je oko 14 miliona evra po sezoni. Koštao je oko 90 miliona evra bez bonusa, Junajted bi da vrati makar dve trećine tog novca.
 
Teško da će neko moći da garantuje snažnom napadaču tu platu, ali agent Pastorelo je razgovarao sa nekoliko klubova, pominjani su Inter, Konte je i u Čelsiju želelo Lukakua, no Belgijanac će morati da smanji svoje finansijske zahteve. Što se Juventusa tiče, Lukaku dolazi u obzir samo ako prodaju Mandžukića koji je izgubio u poslednje vreme poverenje Alegrija, ali čini se da je njima prva opcija Kin i da ne razmišljaju o novom napadaču.
 
Podsetimo, Lukaku je promenio menadžera, otpustio Rajolu kada je saznao da ovaj nije ozbiljno ni razgovarao sa Čelsijem već da ga je jednostavno usmerio ka Junajtedu kako bi zaštitio interese svojih drugih igrača u klubu, poput Ibrahimovića, Pogbe i Mihtarijana.
 
Solskjer želi drugi tip napadača, cilja povratak Zahe u klub, sjajni fudbaler Palasa je natuknuo da je vreme da se opet oproba na najvećoj sceni. Želi ga i Arsenal, ima bolna iskustva u Junajtedu, ali sada se sve promenilo, zna da ga Solskjer veoma ceni.
 
Uostalom Solskjer ga je kratko trenirao i u Kardifu kada je bio na pozajmici iz Junajteda. On je plaćen svojevremeno oko 15 miliona evra "Orlovima", ali se kasnije vratio u London jer posle odlaska Fergusona, Mojes nije baš računao na njega.
 
Norvežanin želi Zahu, tim pre što je Sančo nerealna meta, a i preskup je, dok internacionalac iz Obale Slonovače prema nekim informacijama vredi oko 60 miliona evra, a u Junajtedu bi dobio mnogo više od 6 miliona po sezoni koliko trenutno zarađuje.
sportske.net, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: