Kajri Irving suspendovan jer je odbio da se vakciniše

Svetski sport - Sreda 13.10.2021 - 13:01

Jedan od najboljih košarkaša na svetu Kajri Irving izbačen je iz ekipe Bruklina pred pripremni meč sa Milvokijem zato što je odbio da se vakciniše protiv koronavirusa.

FOTO: AP FOTO: AP
Takođe, bek Netsa neće moći da trenira sa timom i da nastupa u predstojećoj NBA sezoni sve dok se ne bude vakcinisao,
 
– Nakon pažljivog razmatranja odlučili smo da Irving neće trenirati sa ekipom, niti će nastupati za Bruklin. Doneo je ličnu odluku i poštujemo njegovo pravo da bira svoju budućnost – piše u saopštenju Netsa.
 
Zbog propisa države Njujork košarkaš Bruklina ne bi mogao da nastupa na utakmicama svog kluba koje Netsi igraju u svojoj dvorani.
 
– Njegov izbor ga ograničava da bude stalni deo tima i nećemo dozvoliti nijednom našem članu da učestvuje sa skraćenim radnim vremenom. Imperativ je da gradimo hemiju kao tim i ostanemo verni našim vrednostima zajedništva. Naši ciljevi se nisu promenili i ići će u istom smeru – saopštio je klub iz Nju Džersija.
OK Radio, agencije

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: