Kirjos "divljao" i umalo pogodio dečaka u glavu: "Nije bilo kao Zverev" VIDEO

Svetski sport - Petak 18.03.2022 - 13:42

Australijski teniser Nik Kirjos standardno je bio u centru pažnje, ovoga puta u duelu sa Rafaelom Nadalom u Indijan Velsu.

FOTO: Profimedia FOTO: Profimedia
Španac je slavio posle tri seta (7:6, 5:7, 6:4), a tokom samog duela Kirjos je razbio jedan reket, ali i vodio raspravu sa navijačima.
 
Drugi put reket je rešio da polomi po završetku meča i pozdravljanja sa rivalom, s tim što je tada umalo pogodio i skupljača loptica.
 
Reket je odleteo, a dečaku je glavu spasila refleksna reakcija.
 
Kirjos se na konferenciji za novinare branio.
 
"Da li je to bila moja namera? Da li sam bacio reket na njega? Bacio sam ga metar od moje noge, otklizao je i skoro ga udario. Čovek sam, takve stvari se dešavaju. Nesrećno se odbio, mislim da se ne bi tako odbio da sam ga još milion puta bacio", rekao je Kirjos i dodao:
 
"Udario je tri metra od njega od njega i to ćete da me pitate posle tri sata borbe sa Rafaelom Nadalom? Skupljač je čučnuo? Isuse. Ovo nije bilo kao sa Zverevom, ali sjajno pitanje čoveke, čestitam ti."
 
OK Radio, agencije

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: