Kirjos o incidentu: Zabavio sam se, navijač je idiot!

Svetski sport - Ponedeljak 25.03.2019 - 13:43

Jedan navijač izbačen je sa meča Nika Kirjosa i Dušana Lajovića na mastersu u Majamiju, posle rasprave sa australijskim teniserom.

Zabava i za gledaoce FOTO: Getty Images Zabava i za gledaoce FOTO: Getty Images
Kirjos je rano jutros pobedio Lajovića sa 6:3, 6:1 i plasirao se u osminu finala mastersa u Majamiju.
 
Pri rezultatu 4:1 u prvom setu, Kirjos je počeo da se raspravlja sa jednim navijačem, koji mu je prethodno nešto dobacio, najverovatnije da bi trebalo da promeni frizuru, preneli su američki mediji.
 
Kirjos je mahnuo gledaocu dok ga je obezbedjenje izvodilo, a posle meča rekao je da ga je taj muškarac vredjao. Australijanac je rekao i da mu je to bilo zabavno, kao i da veruje da se i navijačima svidelo.
 
– Zabavio sam se. Znao sam da će ga izbaciti, svidelo mi se, svaki sekund. Ne razumem takve ljude. Kada odem na neki sportski dogadjaj, na NBA utakmicu, ja sedim i divim se sportistima, pošto volim što sam došao na utakmicu. Ne razumem to pričanje sa sportistima – rekao je Kirjos.
 
– Idioti kao što je on koji nemaju ništa bolje da rade u nedelju uveče nego mene da gledaju, obraćaju mi se kao da nisu zainteresovani za gledanje meča, a nemaju šta drugo da rade već da sede i gledaju moj meč – dodao je 33. teniser sveta.
Hot sport, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: