Kjelini: Ronaldo će igrati do 40. godine

Svetski sport - Utorak 20.11.2018 - 09:54

Petostruki najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo može da igra do 40. godine, smatra njegov saigrač iz Juventusa Đorđo Kjelini.

Ronaldo čak i u 34. godini igra na vrhunskom nivou FOTO: AFP Ronaldo čak i u 34. godini igra na vrhunskom nivou FOTO: AFP
Ronaldo čak i u 34. godini igra na vrhunskom nivou, nakon što je letos prešao iz Real Madrida u Juventus i potpisao ugovor na četiri sezone.
 
"Da li može da igra do 40. godine? Da, siguran sam da može, kao što za sebe mislim da neću. Prvi dolazi na trening i gura ostale da isto naporno rade. On je pametan momak, čim je promenio ligu hteo je odmah da se prilagodi na sve", rekao je Kijelini za Tutosport. 
 
Ronaldo je baš zbog Juventusa, gde nije imao najbolji početak, ali je kasnije ušao u formu, odlučio da ne igra grupnu fazu Lige nacija i tako odmori od reprezentacije Portugalije ove godine. 
 
To, ipak, ne znači da neće biti u timu na završnom turniru A divizije novoformiranog takmičenja, posebno što će Portugalija biti domaćin, kao i u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: