"Klop je navikao da pobeđuje golovima iz ofsajda"

Svetski sport - Utorak 05.02.2019 - 10:39

Menadžer Vest Hema Manuel Pelegrini nije krio nezadovoljstvo posle remija sa Liverpulom u 25. kolu Premijer lige.

Pelegrini besan na Klopa FOTO: Getty Images Pelegrini besan na Klopa FOTO: Getty Images
Liverpul je poveo, ali su "čekićari" uspeli da izjednače i na kraju remiziraju sa liderom šampionata, 1:1.
 
Gol "redsa" za vođstvo je bio delo Sadija Manea, koji je primio dobar centaršut Džejmsa Milnera. Ipak, tom pasu je prethodila lopta Adama Lalane ka Milneru, koji je bio u "debelom" ofsajdu.
 
"Klop je navikao da pobeđuje golovima iz ofsajda. Pobedio me je kada sam vodio Malagu golom iz ofsajda od sedam metara, tako da on ne sme da se buni", rekao je Pelegrini, prisetivši se utakmice u Ligi šampiona u kojoj je Klopov Dortmund izbacio Malagu posle sporne situacije. 
 
Posle prvog gola iz ofsajda, Liverpul je umalo postigao i drugi iz podjednako očigledne nedozvoljene pozicije, što se svakako nije svidelo Pelegriniju. 
 
"Dali su jedan gol iz ofsajda od metar, a u poslednjem minutu Origi je bio ispred linijskog sudije, opet metar u ofsajdu", dodao je Čileanac. 
 
Pelegrini, koji je prethodno bio šef stručnog štaba Mančester sitija, rekao je "da se Klopu možda svidelo to što je rekao da će ovaj meč igrati za navijače, ali i kako bi pomogli Sitiju".
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: