Konačno premijera prvog pika: Dogodilo se sve o čemu sam sanjao (video)

Svetski sport - Četvrtak 23.01.2020 - 14:41

Košarkaš Nju Orleansa rekao je danas da je ispunio svoj san debijem u NBA ligi u utakmici protiv San Antonija

Zajon Vilijamson FOTO: AP Zajon Vilijamson FOTO: AP
Košarkaš Nju Orleansa Zajon Vilijamson rekao je danas da je ispunio svoj san debijem u NBA ligi u utakmici protiv San Antonija. Prvi pik na prošlogodišnjem draftu opravdao je tu poziciju na premijeri, a ona je došla kasno u sezoni jer ga je sa terena odvojila povreda meniskusa tokom letnje lige.
 
"To je sve o čemu sam sanjao, osim poraza. Energija koju je publika donela je bila sjajna, sanjao sam da izađem tamo, ali ipak sam hteo da pobedimo", rekao je Vilijamson, prenosi Bi-Bi-Si.
 
Osvrnuo se Vilijamson na period rehabilitacije, srećan što je odigrao maestralno i dao 22 poena.
 
"Moj proces oporavka je bio dug i stresan. Bilo je mnogo momenata u kojima sam želeo da pesnicom udarim zid ili da šutnem stolicu. Previše sam bio frustriran jer nisam mogao da koristim svoje telo na način na koji sam to navikao. Sve je to bilo mnogo teškoza mene, ali sam se izborio", rekao je rekorder Nju Orleansa već na debiju kada je dao 4/4 za tri.
 
Nju Orleans je poražen od San Antonija (121:117), a Vilijamson je u poslednjoj četvrtini postigao 17 poena.
 

Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: