Konteova tri razloga da odbije Real, treći šokirao Ostrvo!

Svetski sport - Utorak 30.10.2018 - 09:52

Šta je sve uticalo da se Konte predomišlja, izgleda da ima jedna stvar koju je rešio da sačeka...

Italijan je bio karta na koju je igrao Perez FOTO: AP Italijan je bio karta na koju je igrao Perez FOTO: AP
Antonio Konte je sve dalje od dogovora sa Realom, ono što je u jednom trenutku izgledalo izvesno, sada je daleko, Solari će biti privremeni trener, Real ima dve nedelje da ga promoviše, ili da ga eventualno zameni Konteom, ili nekim drugim.
 
Ali, drugih rešenja nema.
 
Naime, Italijan je bio karta na koju je igrao Perez, no stvari su se iskomplikovale iz najmanje tri razloga.
 
O prvom smo pisali, svlačionica je u pitanju, naime, Antonio Konte bi naišao na hladan tuš, njegove metode se ne sviđaju igračima koji imaju informacije od Kurtoe i Košt, pa je reakcija Ramosa posle vesti da će Lopetegi biti smenjen, pokazala Italijanu šta ga čeka.
 
Tada je počeo da okleva.
 
Na to se nadovezao nejasan stav Reala. Konte traži pojačanja već u januaru, kako bi ih pripremio za novu sezonu, već počeo da pravi tim, ali i eventualno probao da spasi ono što se spasti može u ovoj, no nije dobio jasna obećanja da će to biti moguće.
 
Prvo, u januaru retko ko prodaje igrače, recimo Konte želi Pogbu, Aleksa Sandra, Kuadrada, ali je teško verovati da će se Junajted i Juventus odreći pomenutih fudbalera.
 
I treći razlog je uzdrmao Ostrvo, odnosno raširio se poput virusa, ima nekih naznaka da bi Antonio Konte mogao da preuzme klupu Mančester Junajteda u januaru. Ako "Đavoli" smene Murinja, što ipak ostaje malo verovatno, Konte bi bio prvi kandidat da nasledi Portugalca.
 
U tom slučaju bi Perez učinio sve da vrati Murinja na klupu, ali i to je teška misija jer se Portugalac ne bi odrekao ogromne odštete koja bi mu pripala (oko 30 miliona) u slučaju da izgubi posao. On bi mogao da se nagodi sa Junajtedom, ali priča se i da nije posebno zainteresovan za odlazak u ovakav Real.
 
Bilo kako bilo, u kupu će Solari voditi tim protiv Melile, neki se nadaju da će, ako ostane uspeti da ponovi efekat "Zidan", iz sezone kada je smenjen Benitez, ali u to malo ko veruje, sa ovakvim timom i bez Ronalda...
 
Perez je u nevolji, čekaju ga demonstracije navijača već protiv Valjadolida, a i igrači će biti na udaru, iako neki od njih pregovaraju sa udruženjima klubova da se uzdrže u subotu od uvreda.
 
Bilo kako bilo, niko nije "kupio" objašnjenje da je Lopetegi krivac, a delom i uvredljivo saopštenje kluba o smeni trenera je samo pogoršalo stvari, pa su i madridski mediji krenuli sa prozivkama na račun Pereza, sve ankete među članovima kluba pokazuju da je predsednik glavni krivac...
sportske.net, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: