Kraj serije šampiona, Reptorsi završili u "mrežici" Bruklina

Svetski sport - Četvrtak 13.02.2020 - 11:39

Svaka serija mora da ima kraj, pa je to bio slučaj i sa serijuom trijumfa šampiona NBA, ekipe Toronto Reptorsa.

Poraženi posle 15 uzastopnih pobeda FOTO: AP Poraženi posle 15 uzastopnih pobeda FOTO: AP
Posle 15 uzastopnih pobeda konačno su poraženi i to na gostovanju Bruklinu, 101:91.
 
Čini se da je umor sustigao konačno i šampionski tim Toronta koji nije uspeo da slavi protiv oslabljenih Netsa, za koje nije igrao Kajri Irving.
 
Prva deonica bila je prilično izjednačena (23:19), da bi Bruklin zaigrao bolje u drugoj četvrtini i na poluvreme otišao sa prednošću od 52:40.
 
Tu je stvorena ključna razlika, Netsi do kraja meča nisu ispuštali prednost koja je maksimalno iznosila 15 poena tokom treće četvrtine (59:44).
 
U timu pobednika najefikasniji je bio Karis Levert sa 20 poena, dok je poen manje postigao Džo Haris.
 
U timu Toronta, Serž Ibaka je postigao 28 poena, dok je Fred Vanvlit postigao 22.
 
U noći između srede i četvrtka, poraz su doživeli i košarkaši Milvokija koji su izgubili na gostovanju Indijani (118:111).
 
Pejsersi su tako slavili posle šest poraza, dok je Baksima ovo bio osmi poraz, ali i dalje su tim sa najboljim skorom u NBA i prvi su na Istoku.
 
Janis Adetokumbo nije igrao za Milvoki, u njegovom odusustvu najefikasniji je bio Donte Divinćenco sa 19 poena, dok je u timu pobednika dominirao Ti Džej Voren sa 35 poena.
 
Klivlend je slavio protiv Atlante sa 127:105 uz 27 poena Tristana Tompsona u timu Kavalirsa, dok je Orlando posle produžetaka pobedio Detroit sa 116:112.
 

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: