Krajišnik: Pokušaćemo da prekinemo pobednički niz SAD na OI

Svetski sport - Četvrtak 05.08.2021 - 13:19

Srpska košarkašica Tina Krajišnik rekla je danas da će selekcija Srbije ući maksimalno motivisano u meč protiv SAD u polufinalu Olimpijskih igara u Tokiju, kao i da će pokušati da prekinu pobednički niz protivnica.

FOTO: KSS FOTO: KSS
„Verujem da ćemo se dobro spremiti i ući motivisano i zašto da ne, pokušati da im prekinemo pobednički niz na Igrama. Mi smo tim koji ima mnogo kvaliteta ali istrajnost, borbenost i energija su aduti koji će nam sigurno pomoći i u polufinalu“, rekla je Krajišnik, preneo je Košarkaški savez Srbije.
 
Plejmejker reprezentacije Srbije Ivon Anderson izjavila je da igranje protiv SAD predstavlja veliki izazov, ali ističe da će Srbija u duel ući bez straha.
 
„Svi timovi na Igrama imaju ogroman kvalitet i dobro znamo kakvu ekipu ćemo imati za protivnika u polufinalu. Zahvalne smo na ovom izazovu i ulazimo u duel bez straha, jer nemamo šta da izgubimo. Pred nama je velika prilika i zbog toga ćemo se boriti kao nikad do sada i nećemo odustajati“, rekla je Anderson.
 
Ženska košarkaška reprezentacija Srbije u petak će se od 6.40 ujutro u polufinalu Olimpijskih igara u Tokiju sastati sa selekcijom SAD.
 
Amerikanke su poslednji poraz na Olimpijskim igrama doživele u polufinalu 1992. godine od tima bivših Sovjetskih republika, a od tada imaju niz od 53 uzastopne pobede.
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: